Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Sino International Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρησή μας, SINO Co. διεθνούς εμπορίου Guangzhou, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα. Η SINO Co. ΕΠΕ διεθνούς εμπορίου Guangzhou είναι το υποκατάστημα της SINO ομάδας. SINO ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή των μεγάλης ακρίβειας μετρώντας προϊόντων από το 2002. Έχει μια σειρά του παγκόσμιου πιό προηγμένου εξοπλισμού και είναι πιστοποιημένο από IS09001, το CE, RoHS, και τις ηλεκτρικές ασφάλειες προτύπου για την ευρωπαϊκή επικύρωση. Ο ανταγωνιστικός κυβερνήτης κιγκλιδωμάτων προϊόντων γραμμικός και η ψηφιακή ανάγνωση είναι διάσημοι στον κόσμο. Με τις ακούραστες προσπάθειες στην ανάπτυξη σε αυτήν την περιοχή από το 1989, ο καλύτερος πωλητής στην Κίνα για τα τελευταία δέκα έτη.

 

 

SINO είναι ο κύριος γραμμικός κατασκευαστής οι κωδικοποιητές & DRO στην Κίνα. Τα κύρια προϊόντα μας περιέλαβαν το γραμμικό κωδικοποιητή κλιμάκων, το μαγνητικό κωδικοποιητή, τον κωδικοποιητή γωνίας, και τις επιδείξεις DRO κατάλληλες για την άλεση, τόρνος, EDM, αλέθοντας μηχανή, τρυπώντας μηχανή και συνεχίζουμε και για να προωθήσουμε με την πολύ καλή ποιότητα. Η επιχείρηση έχει συνεργαστεί με πολλούς πελάτες από στο εξωτερικό και έχει λάβει το με συνέπεια υψηλό έπαινο από τους πελάτες μας δεδομένου ότι ήταν οργάνωση. Η επιχείρηση δοκιμάζει το καλύτερό της που κάνει καλά σε οποιαδήποτε πτυχή από κάθε βελονιά, κάθε σημείο της διαδικασίας στην τελική επιθεώρηση, τη συσκευασία, και την αποστολή. Επιμένουμε ότι στην αρχή της ανάπτυξης “ό, τι κάνουμε είναι πελάτες πρέπει” να παρέχει σε σας την άριστη υπηρεσία της επεξεργασίας! Σας καλωσορίζουμε ειλικρινά για να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας ή να μας έρθουμε σε επαφή με για συνεργασία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

SINO ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή των μεγάλης ακρίβειας μετρώντας προϊόντων από το 2002. Έχει μια σειρά του παγκόσμιου πιό προηγμένου εξοπλισμού και είναι πιστοποιημένο από IS09001, το CE, RoHS, και τις ηλεκτρικές ασφάλειες προτύπου για την ευρωπαϊκή επικύρωση. Ο ανταγωνιστικός κυβερνήτης κιγκλιδωμάτων προϊόντων γραμμικός και η ψηφιακή ανάγνωση είναι διάσημοι στον κόσμο. Με τις ακούραστες προσπάθειες στην ανάπτυξη σε αυτήν την περιοχή από το 1989, ο καλύτερος πωλητής στην Κίνα για τα τελευταία δέκα έτη.

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Sino

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2021

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Πιστοποιήσεις